Poziv na 11. Forum o organskoj proizvodnji u Selenči, 29. rujna 2017. godine

20. 9. 2017.

Poštovani, dana 29. rujna 2017. godine u Selenči, Republika Srbija, održava se 11. Forum o organskoj proizvodnji. Sudjelovanje na forumu je besplatno, ali sudionici moraju sami sebi osigurati troškove prijevoza. Za 15-20 osoba LRA Valpovo-Petrijevci, u suradnji s partnerima, je uspjela organizirati prijevoz.

Za PODUZETNIKE su u sklopu foruma organizirani međunarodni poslovni susreti. Ako ste zainteresirani javite nam pa ćemo Vas prijaviti ili možete samostalno izvršiti prijavu preko linka http://agroorganic2017b2b.talkb2b.net.

Organizatori Foruma stoje Vam na raspolaganju za asistenciju oko prijavljivanja za Međunarodne poslovne susrete. Međunarodni poslovni susreti imaju za cilj da dodatno pomognu poduzećima da lakše i brže dođu do domaćih i inozemnih partnera u okviru Foruma. Poduzeća koja se prijave dobivaju mogućnost da sami sebi izaberu potencijalne partnere prema njihovim karakteristikama i iskazanom interesu za suradnju. Na osnovu ovog izbora, organizator svakom od sudionika dodjeljuje spisak sastanaka, s točno određenim mjestom, vremenom i informacijom o potencijalnim partnerima, nekoliko dana unaprijed.

Pozivnica
Program Forum 2017

Za sve dodatne informacije ili nejasnoće, slobodno nas kontaktirajte.
Ivana Zeko, dipl.oec.
Gsm: 099 325 100
mail: ivana@lra-valpovo-petrijevci.hr

ROK ZA PRIJAVU: PETAK 22.09.2017. DO 12.00.

S poštovanjem,

Lidija Maurović Košćak, direktor
LRA Valpovo-Petrijevci d.o.o